ABDL anlæg til jeres virksomhed

ADBL anlæg, forkortelsen for Automatisk branddørslukningsanlæg, er noget vi er eksperter i ved Securpro. Vi har hjulpet mange kunder Aarhus, Viborg, Randes og resten af Djursland med ADBL løsninger. 

Hvad er et ABDL anlæg?

Et ABDL anlæg, er som navnet automatisk branddørslukningsanlæg hentyder til, et anlæg som automatisk lukker branddøre og porte ved brand. Hvis der er installeret et ABA anlæg vil disse to anlæg oftest være koblet sammen, og det er ABA anlægget som styrer ABDL anlægget. 

Når man har et ABDL anlæg, er der lovmæssige krav omkring at anlægget gennemgår 1 årligt serviceeftersyn og hvert 3. år skal indsendes attest til myndighederne. Hos Securpro sørger vi for at det automatiske branddørslukningsanlæg bliver serviceret 1 gang om året, og at attesten bliver indsendt hver 3. år.

Hvordan fungere et Automatisk branddørslukningsanlæg?

Det automatiske branddørslukningsanlæg fungere ved, at hvis der opstår brand bliver åbne branddøre automatisk lukket. Dette betyder, at i som virksomhed kan have branddørene stående åben og stadig overholde loven.

Anlægget har magneter som fastholder branddørene i åben position. Når en røgdetektor opdager røg bliver anlægget aktiveret og den strøm som tilgår magneterne bliver slukket og derved lukker branddørene. 

Hvorfor skal jeg have et ABDL anlæg?

Man skal have et ABDL anlæg hvis man gerne vil bruge branddørene som passage i dagligdagen. Det er et lovkrav at branddørene er lukkede, men ved at benytte et ABDL anlæg er det lovligt at branddørene står i åben position. 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på installation af ABDL-anlæg, montering af dørpumper, udvidelse af eksisterende anlæg, eller et oplæg til serviceaftale, så kontakt os i dag på tlf.25 77 08 18, mail morten@securpro.dk eller benyt vores kontaktformular.