ABDL anlæg til jeres virksomhed

ADBL anlæg, forkortelsen for Automatisk branddørlukningsanlæg, er noget vi er eksperter i ved Securpro. Vi har hjulpet mange kunder Aarhus, Viborg, Randes, Silkeborg og resten af Djursland med ADBL løsninger. 

Kontakt os allerede i dag

Hvad er et ABDL anlæg?

Et ABDL anlæg, er som navnet automatisk branddørlukningsanlæg hentyder til, et anlæg, som automatisk lukker branddøre og porte ved brand. Hvis der er installeret et ABA anlæg vil disse to anlæg oftest være koblet sammen, og det er ABA anlægget, som styrer ABDL anlægget. 

Når man ejer et ABDL anlæg, er man forpligtet til at få anlægget serviceret årligt samt indsende en attest til myndighederne hvert tredje år. Hos Securpro sikrer vi, at det automatiske branddørlukningsanlæg bliver serviceret én gang om året, og at attesten bliver indsendt i overensstemmelse hermed.

Hvordan fungere et Automatisk branddørslukningsanlæg?

I tilfælde af brand vil det automatiske branddørlukningsanlæg vil åbne branddøre automatisk blive lukket. Dette betyder at I, som virksomhed, kan have branddørene stående åben og stadig overholde loven.

Anlægget er udstyret med magneter, som er ansvarlige for at holde branddørene i åben position. Hvis der opstår røg, vil en røgdetektor opdage det, og anlægget vil blive aktiveret. Når anlægget aktiveres, vil strømforsyningen til magneterne blive afbrudt, hvilket vil resultere i, at branddørene automatisk lukker og forhindrer spredning af branden. Dette system er en vigtig del af brandsikringen og kan bidrage til at minimere skaderne i tilfælde af en brand.

Hvorfor skal jeg have et ABDL anlæg?

Et ABDL anlæg er afgørende, hvis du ønsker at bruge branddørene som passage i din dagligdag. Ifølge loven skal branddørene være lukkede, men ved hjælp af et sådant anlæg er det tilladt at holde branddørene åbne i en sikker position. Dette giver dig mulighed for nem adgang og gør det muligt at bevæge dig frit gennem bygningen, samtidig med at sikkerheden opretholdes i overensstemmelse med lovgivningen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I et tilbud på installation af ABDL-anlæg, montering af dørpumper, udvidelse af eksisterende anlæg eller et oplæg til serviceaftale, så kontakt os i dag på tlf. 25 77 08 18, mail morten@securpro.dk eller benyt vores kontaktformular.

Ring til os