Brug for et AVA anlæg i Randers, Aarhus eller Viborg?

Har I et AVA anlæg som skal serviceres eller skal i have installeret et nyt? Securpro har stor viden og erfaring med AVA anlæg, og har hjulpet mange kunder i Randers, Aarhus, Viborg og resten af Djursland. 

Hvad er et AVA anlæg?

Formålet med at AVA anlæg er at advare mennesker i en bygning om brand, bombetrusler eller andre kritiske situationer. Et AVA anlæg kan både være med talevarsling eller med sirene lyd over højtalerne. 

I bygninger med mange besøgende er det lovpligtigt at have et AVA anlæg. Det kan være:

  • Hoteller med mere end 10 sovepladser
  • Forsamlingshus til mere end 150 personer
  • Butikker med mere end 150 personer
  • Daginstitutioner med mere end 150 personer
  • Undervisningsafsnit til mere end 150 personer

Det er bygge- og brandmyndighederne som bestemmer om der skal installeres et AVA anlæg i bygningen. Et AVA anlæg er oftest sammenkoblet med et ABA anlæg.

Talevarsling

Talevarsling er en del af et AVA anlæg hvor der ikke kun er tonevarsling. Et anlæg med talevarsling har til hensigt at hjælpe med en hurtig evakuering, og hjælpe personer i bygningen med evakueringen. Talevarsling er mere effektiv en tonevarsling når der opstår en kritisk situation. 

Service af AVA anlæg

AVA anlæg skal gennemgå 1 årligt lovpligtigt serviceeftersyn, og hvert 3. år skal der indsendes attest til brandvæsenet om, at anlægget opfylder lovkravene. Securpro er godkendt installatør, og derfor tager vi hånd om det årlige serviceeftersyn og indsendelse af attest til brandvæsenet.

Har du et AVA anlæg som skal services, så kontakt os i dag, vi står klar med råd og vejledning.

Få et tilbud på installation eller service af AVA anlæg

Få et tilbud på service eller installation af nyt AVA anlæg i dag. Kontakt os på tlf. 25 77 08 18, mail morten@securpro.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning omkring talevarsling og AVA anlæg.